pondělí 1. října 2012

Nejoblíbenější blogerky

Dnes sem se rozhodla, že vám ve zkratce představím pár oblíbených blogerek:)Abych se u každé neopakovala, tak všechny jsou krásné a nápadité:)

http://catherine-n.blog.cz/ tahle slečna touží po Švédsku. Moc se mi líbí její fotky jídla..vždycky se mi začnou sbíhat sliny:D Ráda čtu její příspěvky ze života, protože si na nic nehraje:)

http://lenka-zz.blog.cz/ slečna, která se pracuje ve Švédsku. Její blog je zajímavý a přínosný. Hrozně jí závidím práci v cizině:) Má krásné fotky:)

http://www.kissbookbymia.blogspot.cz/ Miuška je hrozně milá blogerka, která nás obohatí o kosmetické zázraky:) Vždy překvapí nějakou kosmetickou novinkou nebo zajímavým outfitem. Bonusem pro nás jsou její dokonalé recenze:)

http://petralovelyhair.blogspot.cz/ Petruška je stejně nápaditá jako Mia..ale má o cosik větší zkušenosti. Její blog obsahuje také videa s návody..:)Její nápady jsou velmi užitečné! 

http://www.theblondieverse.com/ Martinka, má zajímavé a vtipné články. Oživené outfity a božími fotkami:) Její styl má vkus!

http://nataljeswonderland.blogspot.cz/ sleduji jí sice krátce, ale určitě má zajímavé tipy na kosmetiku, módu a podobně;)

http://jollburrfashion.blogspot.cz/ nejstylovější módní blogerka. Její styl se věkem mění, ale pořád je něčím originální!

http://divciparta.blog.cz/ poučné čteníčko od ještě milejší blogerky Lapri:) Je krásná a její články se pěkně čtou:)

http://kathe.blog.cz/ Krásná slečna s články ze života:)

http://christinenovakova.blog.cz/ sestra od cathrine v prvním odkazu. Píše stejně zajímavě:)

http://wendy-vill-felton.blog.cz/ inteligentní slečna, která mě zaujala létem na Rhodosu:) Má povedený vkus a zajímavé psaní:)

http://lostincloset.blogspot.cz/ krásná modelka, která cestuje po světě za modelingem a ráda se se svými zážitky s námi podělí. Obdivuji jí, co dokázala:)

http://marse-luskova.blog.cz/ milá blogerka, která se nám svěřuje se svým životem a zážitky:)

Žádné komentáře:

Okomentovat