středa 25. dubna 2012

Facebook

Velmi aktuální téma...dnes už ho má snad každý. Jsou lidi, co si na něj stěžují a jsou lidí, co bez něj nemůžou být. Já jsem na tom tak na půl. Bez facebooku bych často neměla jak kontaktovat své kamarády, protože věčně nemají kredit a já nechci zase moc utrácet za volání:) Takže na domluvu je ideální. 
Jedno je jisté, facebook jako takový si tvoří především sami lidi. Jen na nich záleží, co tam napíšou. Co vytroubí do světa..Kdo se s kým schází, rozchází. Kdo koho podvádí(zvlášť když znáte partnerovo heslo). Kdo má co rád, co právě dělá, co má v plánu.. prostě vše!
Facebook je jednoduchý prostředek k seznamování. Třeba se setkáte s osobou jen jednou a díky facebooku ho můžete vypátrat a sejít se znovu. Dnes už se tam dá zjistit všechno. Třeba najdete si vaše společné přátele a je to:)
Facebook má i odvrácenou stránku. Lidi si zde typují své oběti..Takže si dávejte velký pozor koho si přidáváte do přátel a co na sebe odtajníte. Pachatel vás tak velmi snadno dokáže vypátrat.


Viděla jsem dokument o facebooku..jmenovalo se to "Sociální síť" je to docela psycho. Mrkněte na to, jak to všechno začalo..;)

Žádné komentáře:

Okomentovat