pondělí 13. února 2012

Jak okořenit sex II

5. Převleky - mít doma takovou policajtku, která spráská svého muže by si přál každý chlap. Nebo takovou zvrhlou sestřičku nebo neznalou školačku. Můžete být kýmkoliv si vy i váš partner přejete. Nemusí navštěvovat bordel, jestliže mu jednou za sto let uděláte doma kurvičku se kterou si může dělat co chce a zaplatí za to. Nebo si můžete zahrát na milence. Je to vše jen ve vaši fantazii. V sexu je dovoleno vše.


6. Nové místa - kdo to nezkusil v letadle neví o co přichází:) tohle jsou jen žvásty:D Do letadla se člověk dostane max. jednou za rok:) Ale můžete zkusit jiná místa, třeba toaleta, lesík, vana, sprcha,auto...fantazii se meze nekladou..jen pozor na šmíráky!:D



7. Sado-maso - pokud si s přítelem naprosto věříte, tak to zkuste. Stačí se domluvit na společném heslu, kterým to stopnete. Když někdo z vás překročí meze, zastavíte to. Co k tomu říct? Je potřeba bičíku, provazů nebo různých jiných "trápidel"..je toho plný sex-shop. Někdo si v tom vyloženě holduje. Já nejsem ten příznivec, ale jsem toho názoru, že se má zkusit vše;)

Žádné komentáře:

Okomentovat