pondělí 10. září 2012

Namyšlený holky

Nevím čím to je.. ale serou mě holky, co si myslí, že jsou nejkrásnější, nejúžasnější a nejchytřejší!
Znám jednu takovou expertku..a povím vám o ní..Určitě ve svém okolí budete znát podobnou.
Jmenuje se Karolína(to jméno si neberte osobně:D) a nemusím jí od chvíle, co jsme se poznaly. Byli jsme na oslavě kamoše L, který tenkrát slavil 18tiny. Karolínka s ním kdysi chodila a řekla si, že ho chce vlastnit! I když spolu nechodily, tak si četla jeho smsky a chlubila se tím v okolí. 
Pokračovalo to tak, že jsem se s tím kamošem L dala dohromady..což se jí nelíbilo, protože to byl její majetek! Takže do mých zamilovaných statusů na fb(jo je to trapné:D) nechyběli jízlivé poznámky, jakože "Miluji tě-to píše každé".."jen si s tebou hraje"...atd.. Úspěšně jsem tyto poznámky ignorovala a řekla, že to snad časem pochopí. S L chodím doteď, takže docela se sekla holka..:D Užili jsme si s ní srandy kopec na veřejných akcích. Kde přišla k L, otočila ho k sobě a pozdravila. Ona si na pozdrav potrpěla, jak sem se později dozvěděla:D
Tuhle se k nám na akci chtěl přivtěřit...ale kluci jí odehnaly..jako "běž dál, nevšímej si nás.."..Ale to bylo ze srandy. I tak to bylo vtipné, jak se uraženě otočila..:D
Když sem jednou řekla miláčkovi, aby jí z prdele nepozdravil...To jste měli vidět:D řvala po něm jak utržená ze řetězu, že nezdraví a že je to *urak, debil a kdoví co ještě. Úplný hysterický záchvat.
Proč to píšu? Protože mi přijde směšné její chování. Myslí si o sobě jak je úžasná a přitom ze sebe dělá úplného vola
Z toho článku není moc jasné, jak je namyšlená, ale kdyby jste četli ty její komentáře nebo statusy, jak jsou všichni hnusní a blbý, tak pochopíte. Ta holka uráží i své kamarádky. 

Pište své názory a komentáře:)

Žádné komentáře:

Okomentovat