pátek 23. listopadu 2012

Mé plány na zimu?

K letošní zimě nepatří jen popíjení punčů do němoty.. ohňostroje, Mikuláše.. jako každý rok.. Letos chci zažít něco jiného, originálního..něco, co jsem už dlouho nezažila...:)

1. Navštívit vánoční Vídeň - jednoznačně..a rozhodně musím letos navštívit adventní Vídeň! Mluvím o tom každý rok, ale teď se mi trošku nahromadily penízky, takže netřeba váhat. 
2. Poslední Vánoce doma - je to celkem pochmurný, ale rozhodně se těším na další etapu života. Vánoce budou doma tam, kde si je udělám:)
3. Užít si Silvestr - tak jištěžééé..Pořádně ho zapít a oslavit na chatě s přáteli..už se nemůžu dočkat, jak pití poteče proudem:D A jednoznačně nesmí chybět mé oblíbené prskavky <3...a hry u kterých je hlavní účel se co nejdřív ožrat:D
4. Jet na hory si zalyžovat - a příští rok jedeme na hory..už máme rezervovanou chatu, takže už jen seřídit lyže, šupnout na svah a snažit se NĚJAK sjet dolů:D
5. Chata s krbem - anoo, taková zimní chata na horách... to je můj sen.. a ten se mi splní, jak už píšu v předchozím bodu:)

Přeci jen, když už máme tohle počasí, tak si ho musíme umět také zpříjemnit.

A jaké máte plány na zimu vy? 

Žádné komentáře:

Okomentovat