středa 27. března 2013

Cordon bleu

Stalo se mi to, co se občas blogerkám stává, že je postihne spisovatelský blok. Všechno šlo zatím jako po másle..nápady lítali jeden za druhým a teď? Píšu o řízku...
:D

Cordon bleu ale není jen tak obyčejný řízek.. je to supr řízek:D
Dělala jsem ho včera na oběd, tak se o to s vámi podělím..Je to jednoduché a chutné.
Potřebujete:
  • kuřecí řízek
  • ementál
  • šunku
  • trojobal(mouka,vajíčko,strouhanka)
  • šikovné ruce
Postup:

Řízek rozřízneme vejpůl, vyklepeme, osolíme. Vložíme šunku a sýr a snažíme se ho zabalit. Potom ještě klepu okraje, ať to lépe drží. Obalíme v mouce,vajíčku,strouhance,vajíčku strouhance..radši 2x, ať nic nevyteče. A pak pozvolna smažíme nebo strčíme do trouby:)

Dobrou chuť :*

Žádné komentáře:

Okomentovat