čtvrtek 17. dubna 2014

Balení kluků..to jako vážně?

Přepadla mě myšlenka o balení kluků. Pořád všude čtu rady, návody jak sbalit svého idola. To jako myslíme vážně? A nemají náhodou kluci balit nás? Doba šla kupředu, nechci být staromódní, ale určitě dříve to mělo své kouzlo. Teď leze každá druhá klukovi do postele, aby se mu zavděčila..? Sama koukám jak mě kluk dokáže zblbnout a to jen řečmi...pak jsem z něj celá "hotová" a splním mu první poslední...A to mě dost štve! 

Ale zpět k článku..když už jsme u těch rad balení, které jsem všude možně četla..je to pořád to samé dokola:

1. dívat se mu hluboce do očí, upřeně..tímto prý navážeme kontakt..(možné to je, pokud si dotyčný nebude myslet, že jsme postižené:D)

2. usmát se na něj..ano tímto upoutáme pozornost v případě, pokud máme hezký úsměv.
3. buďte aktivní, pozvěte ho na rande. Ano některé muže přitahují odvážné ženy..ale přeci jen, většina z nás má strach z odmítnutí, proto takových žen moc není.

4. někde jsem četla, že když si pomalu z nosy sesouváte podpatek, tak to muž bere jako výzvu na sex. Máte to odzkoušeno?:D


Takže ženy..nevěšte hlavu..někdy je třeba nahodit udičku(viz. film Ženy v pokušení:D),ale nezapomínejte přitom na svou hrdost. Přeci jen jsme to my, co mají být baleny, opečovávány, ochraňovány..:)

Good luck:*