pátek 19. dubna 2013

Rovnátka

Neuvěříte nad čím přemýšlím..Mé zuby nejsou zrovna ukázkové..a není to věc, kterou bych se chlubila, protože jsou křivé..nesouměrné a mám menší předkus. Jednou už jsem nosila rovnátka, ale vyndávací..a nějak mě to nepomohlo..moje chyba..moc jsem je nenosila:D
Navíc moje zubařka vůbec nepoznala kdy jsem je nosila a kdy ne..říkala to přesně naopak:D
Tudíž teď..po těch letech jsem se rozhodla s tím něco dělat..a vyměnit zubařku:) S největší pravděpodobností dostanu rovnátka napevno. Koukala jsem na net a našla tři různé varianty rovnátek:

  • kovové(tradiční)
  • keramické(o něco drahší)
  • plastové(moc nedrží)
  • safírové(ale ty nevím jaké jsou)

Konzultaci s lékařkou mám až v červnu, takže které jsou nejlepší se dozvím až tam..:) Přála bych si nějakou méně výraznou variantu. Bílé nebo průhledné gumičky..jak je na obrázku.. Někde si ale lidi ztěžují, že gumičky časem žloutnou:/ V případě barevné varianty by to byla růžová nebo fialová barva:) Ale i modré vypadají dost dobře.
Jediné čeho se nejvíc bojím je ta bolest..a taky peněz..cena se pohybuje od 7tis-10tis kč..Což není zrovna levná záležitost..pojišťovna v mém případě už skoro nic nehradí:/Varianta splátkového kalendáře by byla lepší:D

Také uvažujete nad rovnátky? Nebo je máte a jaké s nimi máte zkušenosti? Budu vděčná za každou radu:)
Já mám 24let a už mě nebaví si zakrývat pusu, když se směju:)

čtvrtek 18. dubna 2013

Krásný den

Vegetím si dnes tak na balkóně..užívám si sluníčka a rozhodla jsem se vám taky něco napsat. Můj dnešní program není nijak záživný..Znáte ten pocit, když si užíváte každé chvilky na sluníčku? ...Po tak dlouhéé zimě? Tak přesně to teď dělám...a budu tu dokud nezaleze!:D Z plochy na mě číhá Chuck Bass..joo kdyby koukal na mě z okna určitě bych byla šťastnější:D



No ještě bych měla cosik zdravého uvařit...blíží se léto a tak opět nenechám své tělo náhodě a začínám cvičit.. ale o tom se dozvíte později:) Co říkáte na to, že nám Carry nejspíše zruší? Jako je fakt, že poslední díl byl docela trapný..ale to se mi zdá teď...já už z toho rozcházení vyrostla(aspoň myslím:D)..Snad budou i další díly...zalíbilo se mi to:)

Jak se máte vy při dnešku? Také tak milujete sluníčko?

středa 17. dubna 2013

Tetování

Nejednou jsme se s kámoškou bavili na toto téma. Uvažovala jsem nad trvalým tetováním..ale dost mě odrazuje, jak bude vypadat za pár let..nebo až budu stará:D Takže přemýšlím realně nad hennou. Má s tím někdo zkušenosti?
Rozhodně mě ale baví vybírat motivy a místa, kde by se taková tetování hodila. 
Zde jsou obrázky s příklady mých vysněných: 






Nejkrásnější jsou ale tyto:







Líbí? Do čeho byste šli vy? Nápis či obrázek?

Bye:*

pondělí 15. dubna 2013

Cvočkománie

Cvočky kam se podívám..ale dost se mi to začalo líbit... 
Mám jednu starou bílou koženou bundu..nejprve jsem jí chtěla prodat, pak mě ale napadlo jí oživit právě cvočky. Teď jen najdu čas a návod vám dodám.. i konečný výsledek..snad se povede:)



















Co vám...líbí se vám tento styl? Mě třeba nejvíce zaujali botky...mikiny a bundy. Ale ocvočkovat se dá vše..včetně podprsenky:D..Copak byste si rádi ocvočkovali vy..cvoci?:D




pátek 12. dubna 2013

Jedno velké drama

Krásný den milé čtenářky. Co je nového? Snad jen to, že mám kamaráda, kterému zjistili tu nemoc...ze které se zvedaj chlupy na ruce..rakovinu:( Je to dost hrozné..je mu teprve 25let..ale věřím, že je bojovník a dostane se z toho.
Ale k lepším tématům.. mimo jiné jsem si včera byla vyčistit hlavu na bruslích. Bylo dost pěkně. Ale moje brusle jsou dost o držku...zvažuju nad koupí nových. To je tak, když si vybíráte brusle podle barvy a né funkce:D

Mimo jiné jsem pekla muffinky s ananasem. Recept najdete http://www.toprecepty.cz/recept/5660-recept-na-rychle-muffiny-s-kousky-cokolady/ přidala jsem tam i kousky ananasu..no ale řekla bych, že těsto je na více košíčků, než uvádí, protože některé mi vytekli:D
Dobrou chuť :*

čtvrtek 11. dubna 2013

Piercing

Řeknu vám příběh..
Bylo mi 17let..puberta se mnou cloumala. I když s mým taťkou asi víc..když mi nabídl k osmnáctinám dárek v podobě piercingu nebo tetování:) Prý ať mám na co vzpomínat... Vaši rodiče by vám něco takového dovolili?:D
No, ale zpět k tématu..
Rozhodla jsem se pro piercing..ale kde? Líbil se mi noc i pupík..ale být tolikrát odírkovaní..to mě moc nebere..takže...žádné intimní místa nepřipadali v úvahu(jsem moc citlivý člověk:D)..Vyhrál to pupík a šlo se na věc.
Byla tam se mnou kamarádka..držela mě za ruku(málem se jí odkrvila:D). Zmáčkli mi kleštěmi pupíček a propíchli..řeknu vám..ty kleště boleli nejvíc, ale netrvalo to skoro ani vteřinku a bylo po všem. Pak už jsem se jen modlila, ať mi dírka nezačne hnisat...což se naštěstí nestalo. Můžu piercing nosit vesele dál:) Toť moje zkušenosti s piercingem...že pořád ztrácím kuličky a nebo že se občas zasekne ve svetru o tom snad ani nemusím mluvit.. ale jinak bych nepociťovala jakékoliv omezení. Je to prostě náušnice na svém místě:)


 Piercingu mám hodně, ale opět sem ztratila kuličku, tudíž jsem si objednala z aukra tento. Líbí?
Špatná kvalitka fotky:/ Bohužel už nebylo takové světlo..

Pokud máte dotazy, stačí psát do kometářů, ráda se podělím o své zkušenosti:)

středa 10. dubna 2013

Bílá není pouze sníh

Dnes jsem se dočetla, že frčí bílá...a musím říct, že to není vůbec špatný nápad. I když nám sníh už roztál, tak to neznamená, že se do bílé barvy nemůžeme obléct. Sněhově bílá v našem šatníku nesmí chybět ani v létě.

Topshop, zara, H&M

 V létě se také hod, když bílou oživíte nějakou výraznou barvou..třeba pestrým psaníčkem nebo kontrastními cvočky. 
Tak pěkné bílé nakupování:) Bye s dalším článkem zítra:*

úterý 9. dubna 2013

Poohlednutí do Velikonoc

Koukněte co se stalo? Já absolutní flákač jsem se rozhodla, že budu pravidelně přispívat. Má ostuda.. Oproti jiným blogům jsem dost mizerná blogerka:D zanedbávám jak se dá...ale zkusím s tím skoncovat! 

A teď zpátky do "minulosti"..Vyfotila jsem vám pár fotek z Velikonoc. Joo přišlo pár lidí mě vyšupat..prej abych byla zdravá..Dostali vajíčko, po půlce a čau.. Stejně nejlepší na Velikonocích jsou ty sladkosti, co přinesl přítel ...a já je snědla(né všechny!):D Chudák..trošku byl naštvanej:D

1. Moje vajíčka a velikonoční prostírání
2. Můj trošku nařízlej piškotovej beránek:D
3.Velikonoční snídaně...domácí mazanec s máslem a kakajíčko:D
To nám to pěkně nasněžilo na ty Velikonoce...tak nevím...není to snad Apríl?

Ahojjjj a čekejte další...konečně zajímavý články...:)


úterý 2. dubna 2013

Letní menu

Kouknu z okna..vidím sníh. Kouknu na své nohy..vidím zimní boty. Je třeba už přemýšlet nad letními botami? No na škodu to není..snad se počasí brzo umoudří a já vytáhnu své letní boty! A do toho si jistě vyberu nějaké nové miláčky pro tuto sezónu. Sakra inspirace je mnoho... pojď sem lééto!


Všechny botky najdete bud v Deichmannu nebo Tally Weijl.
Kecky, botky s ostnami, "ocelové" špičky, na podpatku, bez podpatku, pestré barvy nebo nude barvy...letos je fakt z čeho vybírat:)
Hezký den:*