středa 26. září 2012

Kokety

Znáte holky kokety?:D Já teda jo...a vůbec se mi jejich chování nelíbí...né že bych jim to chtěla vyčítat, ale někdy je to až příliš. Např. když balí zadané, ženaté muže. V takovém případě, když muž odolá..tak je u mě naprostý hrdina!:D
Když budu konkrétní, tak se mi u jedné holky nelíbí, že je schopná se vyspat s každým. Vypráví se o ní, že je koketa a kurva, ale ona s tím nesouhlasí. Je pěkná a často si hází na fb polonahé fotky, čímž přitáhne oko každého chlapa. Krásné tělo a pěkný obličej nalákal i mého kluka. Což o to...nakonec jsme si to vyříkali a dala pokoj. Ovšem za čas sem se dozvěděla, že to není jedinný zadaný kluk do kterého kutí. Zadaný, nezadaný - je jí to jedno. O téhle slečně jsem se dozvěděla i jiné věci, které by mohli být přístupné až po 22h. Ale že jste to vy, tak vám to povím. Na jedné chatě, kde byla kámoška se nechala od kluků olizovat mezi nohama. Což už je opravdu příliš i na mě! Jooo mohlo to být kdovíjak sexy, ale všechno má své meze. Tahle holka je podle mě schopná všeho aby se s ní kluk vyspal. Jak se s takovýma holkama vypořádat? Já to udělala po svém..opila jsem se a vyříkali jsme si to:D Takže na mého kluka už nešáhne.. Ale nic víc s tím nenaděláme. Všechno je to na chlapech..buď odolají nebo ne. A štve mě, že mé koketování je na bodu mrazu:D ono by nezaškodilo MALINKO ty chlapy podráždit..ale všeho s mírou! Článek je velice užitečný, že?:DD

pondělí 24. září 2012

Řasy jako panenka

Dneska vás přináším článeček o mých řasách. Slíbila jsem, že vám o tom napíšu. 
Já mám světlé řasy, které jsou skoro neviditelně, tak sem si řekla, že vyzkouším nalepení řas. Celé lepení trvalo tak hoďku a něco a během aplikace jsem málem usla:D Je to naprosto bezbolestné. Sice nevím co se nad mým zalepeným zavřeným okem dělo, ale s výsledku jsem nadšená! Řasy krásným způsobem zhoustly a zvýraznily mi oko. Dokonce se už skoro ani nemusím malovat. Je sice fakt, že je to docela nezvyk mít na sobě umělé řasy, ale časem si zvyknete:)
Řasy mají různé velikosti. Já mám 11tky a myslím, že to stačí:) K řasám jsem dostala kartáček, kterým řasy krásně "rozčešu"-zvlášť ráno:D Cena nalepených řas se pohybuje různě od 600-1200kč:) Nevýhodou je, že řasy časem vypadnou a musíte jít na dolepení, což je zhruba za 2 - 3týdny(to už je cena nižší 200-300kč). Ale myslím že to stojí za to:) Však výsledek vidíte sami. Líbí se vám to?:) Případné dotazy pište do komentů:*

pátek 21. září 2012

Poslední letošní opékačka

Co by to bylo za léto, kdyby se neukončilo pořádnou opékačkou a chlastačkou:D
Na víkend jsme si objednali chatu v nedaleké vesnici, kde byl klid. 
Grilovali jsme kuřecí stehýnka na medu. Pila se "čekevara" - to se ještě pít smělo:D

Hráli jsme hru na policajta a zloděje a u toho jsme se tak opili, že někteří ani chodit neuměli:D jsme prasátka...:D - Nebezpečná hra:D
Ve chvilce nudy se hráli karty. Každopádně, kdybych vám měla vyprávět všechno co se tam dělo, tak tu jsme do večera:D

Mějte krásný víkend:* Pááááááááááááááááá

středa 19. září 2012

Deštivé odpoledne

Právě koukám na třetí sérii Pretty little liars. A můžu říct, že jsem posraná strachy:D Dokonce se mi o tom už i zdálo...:) Někdo sice říká, že je to pohádka, ale mě to tak rozhodně nepřijde..zvlášť když nevím kdo je A!:D
A když už je takové deštivé odpoledne...tak vám doporučím pár hororů, ať se máte čeho bát:)
  • Zrcadla, zrcadla 2
  • REC 1, REC2
  • Kruh
  • SAW 3D
  • Resident Evil
  • Žena v černém - novinka 2012 trailer máte zde
  • Já legenda - není vyloženě horor, ale taky mě některé scény vylekali:)
A řekne mi už konečně někdo kdo je A ??!!!:D

pondělí 17. září 2012

Šátky, šátky, šátečky

Začíná nám pomalu podzim.. a jak takový podzimní outfit oživit? Kromě doplňku v podobě kabelek, přívěšků, náramků jsou v hlavní roli šátky:) Já si zrovna teď jeden šedý koupila z Terranovy. Je sice uplně obyčejný, ale zvažovala jsem jak bych ho uvázala. V mé fantazii se toho moc nenašlo, tak jsem se nechala inspirovat internetem. 
Našla jsem jedno videjko od skvělé blogerky Petry, najdete ho zde

Jo a příští týden jdu na prodloužení řas, tak čekejte článek na toto téma.. koho to bude zajímat samozřejmě:) Páááááá

čtvrtek 13. září 2012

Chlapem posedlá..

Poslední dobou se setkávám s holčinami, které jsou schopné pro svého chlapa udělat vše. S jednou mou kamarádkou Pavlou se rozešel přítel.. a ona místo toho aby to s hrdostí snesla mu dodneška chodí domů uklízet a když si pískne, tak u něj i přespí. A nechápu, co je to teď za trend. 
Druhý případ je Lucka, ta se nechala od něj i ponižovat. Kamarádi se jí smáli a ona mu pořád lezla do postele. Říká se sice, že láska je slepá..ale až takhle?!
Taky znám páry, co se několikrát rozešli a v mezi období spolu spaly(což není tak nezvyklé, kdyby si to pak nevyčítali) Tu holku to uráží a že je to špatné si vzpomene, až jak jsou zase spolu. V tu ránu si kluk řekne, že je lepší jí mít jen do postele a nemusí nic řešit a s nikým se hádat..
Přijde mi to čím dál víc absurdní.
Já sama vím jaké to je se někomu vnucovat, ale lituji toho dodneška. Jak se se mnou bývalý rozešel, tak sem mu pořád psala a chtěla ho kontaktovat.. chtěla jsem vysvětlení. On se vyžíval v tom, že mi psal, jak si užívá s kamarádkou v posteli a detailně mi to popsal. Takhle daleko to muselo zajít?! Přece se nemusíme nechat tolik ponižovat.. Měla jsem mu tenkrát vpálit mé vlastní lovestory, ale věřte nebo ne, mě to v tu chvíli vůbec nenapadlo. 
Když o někoho stojím, tak mu sice píšu, i když jeho odpovědi jsou chabé..ale vocaď-pocať. Když už chlapec neodpoví, tak se mu přeci nebudu vnucovat...

Holky, hlavu vzhůru. I když se vám ten chlapec líbí, tak určitě není jediný na světě.. a i když ho milujete sebevíc a on vám lásku neopětuje, pak se přestaňte trápit a hledejte nové možnosti. Láska vás čeká na každém rohu, jen se koukat.. :)

"Ponížení je to nejhorší, čeho se může člověk od člověka dočkat. Ponížení, ač nejsem soudce ani moralista, pokládám téměř za rovnocené vraždě."      
     Arnošt Lustig

středa 12. září 2012

Módní tipy na podzim

Máme tady pomalu chladno a tak sem se rozhodla, bez zbytečných keců, nahodit pár tipů na podzim, které by neměli ve vašem šatníku chybět.
Rozhodně nejlepší jsou kotníkové botky, šátky, dopňky,...Mrkňěte:


První dva řádky jsou z Tally weijl a další dva z H&M:

pondělí 10. září 2012

Namyšlený holky

Nevím čím to je.. ale serou mě holky, co si myslí, že jsou nejkrásnější, nejúžasnější a nejchytřejší!
Znám jednu takovou expertku..a povím vám o ní..Určitě ve svém okolí budete znát podobnou.
Jmenuje se Karolína(to jméno si neberte osobně:D) a nemusím jí od chvíle, co jsme se poznaly. Byli jsme na oslavě kamoše L, který tenkrát slavil 18tiny. Karolínka s ním kdysi chodila a řekla si, že ho chce vlastnit! I když spolu nechodily, tak si četla jeho smsky a chlubila se tím v okolí. 
Pokračovalo to tak, že jsem se s tím kamošem L dala dohromady..což se jí nelíbilo, protože to byl její majetek! Takže do mých zamilovaných statusů na fb(jo je to trapné:D) nechyběli jízlivé poznámky, jakože "Miluji tě-to píše každé".."jen si s tebou hraje"...atd.. Úspěšně jsem tyto poznámky ignorovala a řekla, že to snad časem pochopí. S L chodím doteď, takže docela se sekla holka..:D Užili jsme si s ní srandy kopec na veřejných akcích. Kde přišla k L, otočila ho k sobě a pozdravila. Ona si na pozdrav potrpěla, jak sem se později dozvěděla:D
Tuhle se k nám na akci chtěl přivtěřit...ale kluci jí odehnaly..jako "běž dál, nevšímej si nás.."..Ale to bylo ze srandy. I tak to bylo vtipné, jak se uraženě otočila..:D
Když sem jednou řekla miláčkovi, aby jí z prdele nepozdravil...To jste měli vidět:D řvala po něm jak utržená ze řetězu, že nezdraví a že je to *urak, debil a kdoví co ještě. Úplný hysterický záchvat.
Proč to píšu? Protože mi přijde směšné její chování. Myslí si o sobě jak je úžasná a přitom ze sebe dělá úplného vola
Z toho článku není moc jasné, jak je namyšlená, ale kdyby jste četli ty její komentáře nebo statusy, jak jsou všichni hnusní a blbý, tak pochopíte. Ta holka uráží i své kamarádky. 

Pište své názory a komentáře:)

pátek 7. září 2012

Příroda v Beskydech


Asi sem se vám ještě nesvěřila, kde jsem byla na dovolené.. žádné moře se letos nekonalo, ale i tak tam bylo krásně. A to právě v Beskydech.
Můžu říct, že ač jsme na Lysou horu nedošli, protože začalo pršet, tak jsme si i tak cestu užili..:)
Vodopády, co jsme potkávali byli nádherné a příroda a vzduch je tam úžasný.
Bydleli jsme ve wellnes hotelu, kde byl bazén se slanou vodou a mohli jsme si vybrat z několika procedůr. Měli jsme perličkovou koupel a solnou jeskyni.
Procedůry byli zajímavý, relaxační, ale bazén byl lepší:D
O dost zajímavá byla i cesta.. tam jsme jeli hodinu a zpátky tři hodiny!!:D Sama objížďka, bloudění...a "zkušená" řidička si takhle jedu po úzké cestě a najednou se proti mě vyřítí kamión.. :D
A tak poradila jsem si.. zajela jsem do křaků :D



Viděli jste už někdy fialového slimáka?:D

čtvrtek 6. září 2012

Večer s acitvity

V sobotu jsme neměli co dělat, tak jsme se sešli s pár lidmi, flaškami a hrou activity. Neuvěřitelná sranda:D
Sice jsme asi 3x prohráli...ale jednou vyhrály!

Můžu říct, že předvést cizince, rentgen nebo balonek byla prdel:D Nebo nakreslit Rákosníčka, salón pro psy....:D 
Kdo tu hru zná, tak určitě zažil jaká je u toho sranda:)




Vřele doporučuji, když nevíte, co o letních deštivých večerech...
Zase sem dělala šneky z listového těsta. Bohužel sem je nestačila vyfotit..tak rychle byli pryč:D



Paaaaaaaaa