pátek 30. března 2012

Přišel o to co měl, jen protože nehleděl..

Jsou dva typy kluků... 
1. Ti, kterým je jedno, že o vás přišli.
2. Ti, kteří trpí, když o vás přijdou
Ten rozdíl jde pocítit.
Můj milovaný říkejme mu zajíc..Ten kdyby mohl, tak už mě nikdy nepotká. Důvod? Asi ten, že jsem se s ním vyspala hned po první schůzce. Chyba, pokud nehledáte jen sex. Né nadarmo se říká SEX až po svatbě...protože to je to nejcennější, co těm nadrženým samečkům můžete dát:)
Můj druhý chlapec, se kterým jsem byla 2 roky trpí, že o mě přišel. Nevážil si toho co měl. Udělal chybu, kterou nelze vzít zpět. Jeho boj.
Dalším důvodem může být taky to, že se zamilujete vy do jiného. Ovlivnit to nejde, ale to je život:P 


Stručně, jasně, výstižně :) (možná i trochu drsně:D)

středa 28. března 2012

Dvojníci

Už se vám někdy stalo, že jste na ulici pozdravili nějakou kamarádku a ona pozdrav neopětovala...na tom by ani nemuselo být nic tak zvláštního, kdyby jste se nezeptali na to, jestli si vám pamatuje..? A ejhle, holčina vůbec neví kdo jste:D Mě se to stalo 2x v životě, že jsem potkala dvojníka své kamarádky. Nedej bože potkat dvojníka svého:D To se mi ještě nestalo, ale lidi mi říkají, že dvojnici mám. Říká se že každý člověk na světě má svého dvojníka.. co je na tom pravdy nevím, ale možný to je. Jaké zkušenosti s tím máte vy? Taky se vám stalo, že jste potkali někoho 2x?:D

Jinak včera u mě byla kámoška Kačenka a pili jsme vínečko a probrali jsme toho tolik, že kdybych o tom měla psát, tak tu jsem do rána... ale sbírala jsem témata a již brzy se můžete těšit na další článek na "horké" téma:) A taky bude měření mé vysněné postavy...sama sem zvědavá, ale nečekám zázraky:D
Teď už Hotel Paradise.. Pá zlata:*

Můžete psát na můj FORMSPRING

pondělí 26. března 2012

Holky a fotbal

Takže vám řeknu můj krásný víkend. Počasí nám přálo, taky pití alkoholu lákalo...a víme jak to dopadá..Piju od čtvrtku skoro nonstop:D Ne nejsem alkoholik :D Měla jsem každý den tak dvě vínka.. teda kromě soboty, kdy jsme se byli podívat na fotbal.. a aby jsme to tak vydrželi a nezmrzli, je potřeba se trošku zahřát i zevnitř, viďte:)

Nejsem sportovní nadšenec..asi jako skoro každá holka, ale důvod proč tam my holky chodíme je světu známý :D Pěkní vysportovaní kluci a krásné zadečky:D né nejsem uchyl!:D Nějak se tam hold zabavit musíme.. a proto jsme s kamoškou hráli puberťackou hru s petkou od Spritu. Znáte hru na loky? od jednoho do desíti?:D tak to je přesně ona..:) Za sobotu jsem měla dva fotbaly.. jeden vesnický a druhý ligový...nebo jak to říct..:) Takže jsem přefotbalována na rok dopředu...

Fotbalistům třikrát HEJ!

neděle 25. března 2012

Báječný svět shopaholiků

Zrovna se dívám na stejnojmenný film. A určitě to všechny známe..vlezeme do obchodu a vidíte překrásné tričko, kalhoty, nebo šaty, co prostě musíte mít..za každou cenu! Můj šatník praská ve švech a co já s tím? Věci, které jsem měla na sobě jen jednou dvakrát je škoda vyhodit... Přijde vám to líto. Co s tím?
-kupujme si věci na které máme, nikdy se nedostaňte do dluhů!
-prodejte oblečení, které se vám už nelíbí a je celkem zachovalé
-než si jistou věc koupíte, zamyslete se, jestli jí opravdu využijete.
-věci z vašeho šatníku jsou prošoupané, seprané, roztrhané...tak pryč s němi a vyměnit za nové.

Né vždy to jde přesně tak zvládat. Ale snažme se:)

úterý 20. března 2012

Někdy to máme holky těžký..

Co všechno musíme zvládnout? Kolik toho musíme překousnout, to by muži snad ani nezvládli.
- Často se potýkáme s nevěrou partnera, kterou buď ustojíme a nebo přetrpíme.
- Jako matka musíme vstávat k dítěti a starat se o něj a hlavně porodit jej.
- Jako manželka musíme každý den vyvařovat, uklízet, prát, žehlit,umývat nádobí..
- Jako milenka musíme být nejlepší v posteli. Být dračice i něžná.
- Musíme přetrpět pár bolestných slov, které nám muž ze zlosti řekne.
Je toho ještě mnohem více.

Jó nemáme to holky jednoduché..
A teď jedno "milé" videjko k tématu:)


čtvrtek 15. března 2012

Těhotenství

Vlastní zkušenosti s tímto tématem nemám..ale mám dost kamarádek co v tom lítá..:) V dnešní době je trendem mít dítě až kolem 28let. Ale mnohdy jsou dívky, které čekají miminko už v 18ti..někdy i dřív. A co pak? Od státu skoro nic nedostanete.. Pokud nemáte odpracovaný alespoň rok, tak nemáte ani nárok na nějaké peníze. A tatínek? Pokud se zachová správně, pak by si měl začít hledat dobře placenou práci. V nejhorším případě skončíte jako svobodná matka. Jó není to v dnešní době zrovna jednoduché...proto se porodnost posunula až na věk okolo 28let.

Mám kamarádku, co šla na potrat.. a to právě z toho důvodu, že neměli s přítelem jak miminko zajistit. Přijde mi to dost malicherný důvod, ale pravdivý. Je smutné, koukat na to, jak těžké je přivézt do této doby miminko.
Má jiná kamarádka právě zjistila, že by možná mohla být v tom. Půjdeme koupit těhotenský test a uvidíme.

Kdyby to potkalo mě, tak si určitě miminko nechám, protože jsem proti potratům. Věk už na to mám a zabít tak maličký život.. na to nemám žaludek..

Pište vaše názory:* 
 

středa 14. března 2012

Romatický večer

Jednou za čas je třeba si ve vztahu udělat krásný romantický večer. Projevit svou lásku můžete například takhle:

1. lehnete si do postýlky, rozpálíte svíčky a pustíte si třeba nějaký oblíbený film nebo hudbu

2. napusťte vanu a místo světla vám postačí svíčky a polibky

3. zajděte si na romantickou večeři..po dobrém jídle si dejte skleničku sektu:)
 
4. romantika se dá také i provozovat v postýlce :)
5. zajděte si na romantickou procházku a na lavičku nebo do stromu si vyryjte svá jména..
Fantazii se meze nekladou.

V minulém článku jsem psala svého favorita Claudii, která hned na to vypadla :D Trošku jsem se netrefila..ale i to se stává :)


Pac a pusu:*

pondělí 12. března 2012

Dnešní večer

Co dnes? Udělám si tu nejlepší večeři a kouknu se na tu třeštěnou reality show Hotel Paradise. Spousta lidí tuhle show odsuzuje, ale mě možná baví sledovat, jak jsou někteří lidi jeblí:D Kdybych věděla, že tam berou i starší 20let, tak se přihlásím taky..:D Kdo by nechtěl od rána do večera ležet u bazénu a opalovat se? Nic jiného bych totiž nedělala!:D I kdybych tam měla být jen týden:) Jóó a po večerech bych se bavila jak se patří!:D 
Že Zuzana není prostitutka? Tak proč vypráví do novin, že šlapala s kámoškou chodník?:D Lidská hloupost nezná meze:D Ovšem proto tam taky je...bez ní by zase nebyla sranda:D
Claudia je moje "favoritka":) nejen že je stejně stará jako já, ale zdá se být i inteligentnější, než všichni dohromady:)




Joo a večer si udělám tuhle dobrotu...palačinky s nutellou a já si tam dám ještě kopec zmrzliny! Mňam!
 Jinak jsem na netu narazila na recept nutelly...ještě jsem ho nezkoušela, ale kdyby jste to chtěli zkusit, tak to najdete zde.
:*

neděle 11. března 2012

Best friends

Máte vedle sebe člověka na kterého se můžete naprosto spolehnout? Pak můžete být rádi, protože takový člověk, by za vás možná i položil život.
V pubertě jsem měla nejlepší kamarádku, se kterou jsem trávila všechen čas..jezdili jsme na dovolené, zažívali jsme pravé dobrodružství a vždy jsme tu byli pro sebe..pak si každá našla kluka a na kamarádství nezbyl čas..hodně mi chyběla. Chyběla mí spřízněná duše, které můžu říct své trápení..ale už tu nebyla. 



Od té doby se věci změnili.. přestali jsme se úplně vídat. Našla jsem si jiné přátelé a ona taky. Člověk, když je sám, tak bývá obklopený přáteli, ale když má kluka, tak na přátele moc času nezbývá.. a to mě dost mrzí, protože já potřebuji přátele i když mám kluka..Kluk nám vlastně tak trochu nahradí i přítele. Trávíte s ním čas i trápení..ale stačí to? Teď  to naštěstí tak mám, že mám obojí, ale už to není jako dřív. Když jste sám, máte jen přátelé.

[Winchell Walter]
Pravý přítel je ten, který příjde, když všichni odcházejí.

[Camus Albert]
Nekráčej přede mnou, možná za tebou nepůjdu. Nekráčej za mnou, možná tě nedokážu vést. Kráčej vedle mě a buď můj přítel.

Shakespeare William]
Přátel si važ, a kdo se osvědčili, ty hákem z oceli si připni k srdci.


Přátelé jsou jako hvězdy, nevidíš je pořád, ale přesto víš, že existují.

Pretty little liars

Teď jsem neměla čas, protože během volna jsem vůbec nezapla noťas:)Ale teď se vám opět můžu věnovat:) 
Stahuju další serii Pretty little liarsek...opravdu zajímavý seriál. Kdo ho nezná, ať se podívá.. Moc by mě zajímalo kdo je "A"..jestli to někdo ví, tak ať mi to poví:) Je to hrozně napínavé.

 Narazila jsem na pár krásných modních fotek. Komu se tahle móda líbí? 

pondělí 5. března 2012

Láska je láska

Dnes jsem navštívila film Láska je láska a můžu říct, že jsem se fakt bavila. Je fakt, že film má i nudné pasáže, ale ty hlody tám:) Film vypovídá o tom jak umí být láska šílená:) Ale co opravdu nikdy nechci, je komandovat svého manžela, tak aby se mě bál, když příjdu domů.. viz Simona Stašová:D
 No nic jdu koukat na Hotel Paradise! Good night:*

sobota 3. března 2012

Stará známá...

Jdete s vašim úžasným miláčkem po městě a najednou se zahledíte na naprosto dokonalou postavu blondýnky, co jde naproti..v minisukni s výstřihem, obličejem modelky a zářivým úsměvem, který vás oslepí.. když v tom prohodí "AHOJ" a váš drahý také. Kdo to byl..? se ptáte.. A on odpoví stará známa..? 
Kdo je to sakra stará známá? Spal s ní? Nebo s ní chodil? Bože vždyť takovouhle by chtěl každý...
O ou...a je to taky..pořád vám to leží v hlavě. Není nic jednoduššího než se svého miláčka zeptat.. jenže co když to radši ani nechcete vědět? Třeba spal s takovou krasavicí a vy si říkáte, že zdaleka nevypadáte tak dokonale jak ona...
Co s tím?
Vybral si vás.. a je jedno kdo ta slečna byla..Můžete se sice zeptat pro klid duše, ale myslím si, že je lepší s tím nedělat nic...Co bylo to bylo..důležité je, co má teď! a to jste VY! Vy jste ten poklad, který miluje:):*

Pac a pusu:*