středa 29. února 2012

Vysněná postava

Po shlédnutí tohoto videa Michel Telo jsem se naštvala a rozhodla, že vám konečně dám udaje o své postavě a začnu hubnout:D a zároveň vám každý měsíc budu psát udaje o tom jak se mi to daří:D Chci takhle v létě vypadat! Ať to stojí, co to stojí!:)
Táááákže:
 - Měřím 167cm
 - Vážím 56,6kg
 - Boky 92cm
 - Stehna 53cm
 - Břicho 86cm
 - Zadek 87cm

Za měsíc se snad dostaví výsledky:) Ještě mám v plánu si koupit modré čočky, chodit do solárka a chci si také koupit Nadrain (má prý zvětšit poprsí o jednu až dvě velikosti..zkusím a napíšu:))
- takže ještě dodávám prsa 65cm:D

Bojuju se svou leností, tak mi držte palce!:D
Pac a pusu:*

úterý 28. února 2012

Svatební přípravy

Svatby už dneska nejsou moc v módě. Zřejmě je to tím, že je nespočet rozvodů a to lidi odrazuje. Každopádně dnes se zaměřím právě na tento náš šťastný den D! Každá z nás se už určitě dívala na své vysněné svatební šaty. Já vám tu dám ty mé..


Samožřejmě že šatu je nepřeberné množství...ale mě se nejvíc líbí ty s tak krásně nadýchanou sukní:)

Další svatební přípravy jako je svatební fotky, svatební dort, svatební kytka nebo svatební zvyky...jéé o tom bych se mohla rozpovídat...škoda jen, že taková "sranda" nás přijde na pěknej majland... 

Ale holky, co si budem povídat.. stojí nám to za to, že?:) Jak už říkali naše matky...vdáváme se jen jednou(né vždy je to pravda:D)
Svatba není sice jen o všech těch načanačaných věcech. Jde hlavně o spojení dvou zamilovaných osob. Oba si jsou jistí, že jim to vydrží na celý život. A ať už se berete kdekoliv, vždycky slibujete, že s ním budete v dobrém i zlém.
Už samotný slib o tom říká: 
odevzdávám se tobě
a přijímám tě za manželku/manžela.
Slibuji, že ti zachovám lásku, úctu a věrnost,
že tě nikdy neopustím,
a že s tebou ponesu všechno dobré i zlé až do smrti.
  
Takže holky a kluci, těšíte se na váš VELKÝ den?

Skvelý film, který se hodí k tomuto tématu je Válka nevěst :)
Pac a pusu:*

neděle 26. února 2012

Žárlivost

Všichni to známe..říká se "Kdo žárlí, ten miluje", ale nic se nemá přehánět. Já jsem sice docela žárlivý typ, ale umím se krotit. Nejsem ten typ, co stíhačkuje svého boyfrienda na každém kroku. Samozřejmě v tom hraje velkou roli důvěra

 - Ten, co nežárlí vůbec dělá chybu. Pak si ten druhý myslí, že jí má omotanou kolem prstu. Že o ní nikdy nemůže přijít.  
- Ten, co žárlí příliš, by měl o trochu víc své lásce věřit. Někdy přehnaná žárlivost otravuje život.
Na druhou stranu, kdyby chtěl zahnout, tak zahne a nikdo tomu nezabrání. Záleží na člověku, jak s důvěrou naloží. 
Nežárlete nad každou krásnou dívkou, co projde kolem. Protože těch ještě uvidí tolik.. ale vybral si VÁS! To je to důležité, čím byste se měli zabývat. Samozřejmě jsou určité meze, co by neměl překročit. Jako třeba flirtovat před vámi s jinou, nebo jí dokonce líbat. Pak byste se měli zamyslet, jestli vám takový chlap stojí za to...protože takový si nevybral jen VÁS, ale stále ještě vybírá...


[Grillparzer Franz]
Člověk není nikdy žárlivější, než když sám začíná v lásce ochabovat. Pak už nevěří tomu druhému, protože cítí, jak málo se dá věřit jemu samému.

[Aldington Richard]
Láska může být šílená, ale zešílet z ní může člověk jen žárlivostí.

Good luck:*

pátek 24. února 2012

Páteček

Kromě toho, že mám rýmečku jak prase, tak je konečně zasloužený páteček. Dneska to vidím na hokej s kamarády(né že by mě to bavilo:D) a pak pohodičku u pizzy. Kdo nemá rád pizzu, že?:)


Nejradši bych zakousla tento zákusek..:D Sice vím, jak se dělá, ale nechce se mi ho dělat:D tak budu jen na něj koukat a slintat:*

úterý 21. února 2012

Troufni si na jemnost

Ach ty sladkosti. Každého z nás dostanou. Teď zrovna baštím tu nejlepší Milku <3 a to je ta s mléčným krémem a praskajícími kuličkami:D naprosto super jak se mi rozbíjí v ústech:D ujíždím si na tom:)

Lidičky, tak se těším na víkend, to ranní vstávání mě zabíjí. O mém cvičení vám povím v dalším příspěvku:)
Koukala jsem se na Modelní popelku v pondělí..skvělý film a skvělý herci. Když se na ten film koukám, docela mi to připomíná má školní léta :D 
Byla jsem outsider, né moc pěkná a začala jsme si psát se školním playboyem:D nedopadlo to stejně jako v té pohádce:D jooo život není pohádka...


Své otázky mi pište na formspring

pondělí 20. února 2012

Plesíky


Promiňte že jsem se delší dobu neozvala, ale měla jsem napilno. No co vám budu povídat..plesová sezóna v plném proudu, takže se můj článek nemůže týkat ničeho jiného :) Absolvovala jsem pár vesnických plesů, takže žádné drama. Co vám k tomu můžu říct je, že každá vesnice to má jinak. 
Na prvním plese jsme se dobře bavili, protože hrály krásné české i zahraniční písničky. Např:
Moonlight Shadow nebo Michal David ...hezky jsme si zatancovali a poznali nové lidi. 
Na druhém plese, který měl být o pochování basy hráli taky dobře, ale bavili jsme se spíš tím, že jsme tam byli skvělá parta. A hrozně jsem se opili:D 
Nesnáším to chystání před plesem:D hlavně neumím zachovat "no stres" protože nikdy nestíhám:D 







Co je základem správného plesu?
1. mít špičkový účes
2. mít krásné šaty
3. mít krásné nehty
4. mít malou kabelku(psaníčko)
5. mít boty na podpatku
6. doplnit štrasovými šperky
7. mít stejně sladěného partnera:*

středa 15. února 2012

Časy se mění..a co bylo už není a ani nebude..

Když jste s někým delší dobu..okolo několika let.. je těžké se s tím rozloučit. Někdy to příjde z ničehož nic. Najednou se místo každodenního vídání stane vídaní jen jednou za měsíc..když se nevídáte ve škole apod. Pak je to horší. Bolí nás to v každém případě..Ale každým krokem vpřed se posouváme dál...
Časem zjistíme, že nám to bylo vlastně přínosem a že už bysme to vůbec nechtěli zpět. Najednou si ale nás milovaný chlapeček uvědomí co ztratil a pak se snaží vás dostat zpět. Jak to tak většinou bývá.. ale vy už ho nechcete. Máte jiného a jste šťastná. A on je ten co se teď trápí. Né vždy to tak bývá, ale mě se to stalo. 
Ten můj milovaný chlapeček toho dodnes lituje. Sám to ale pokazil a já zjistila, že tohle už nechci. Nikdy bych to nechtěla vrátit, ať jsem ho milovala sebevíc, tak už to prostě nejde. Časem se každý odmiluje, pak vidíte věci jinak..


Malá rada na závěr: Pro kluky - kluci, než začnete blbnout, měli byste si uvědomit o co byste tím přišli. Většina z vás si to uvědomí až potom...pak už je pozdě..:(

Good night :*

úterý 14. února 2012

Můj Valentýn

Když si vzpomenu na všechny ty moje valentýnské večery, tak je o čem vyprávět. Stalo se mi, že jsem trávila Valentýn sama, ale vůbec mi to nevadilo. Naučila jsem se ten den ignorovat. Nebo jsem ho slavila tak jak se má - romantika, svíčky atd. Pak přišel ale den, kdy mi kluk přišel po dlouhé době právě na Valentýna a čekal, že mu skočím kolem krku. Popravdě, po tom co mi udělal bych ho tak akorát kopla do zadku:P Tak jsem se zařekla, že už Valentýna neslavím. Než přišel další kluk a zase slavím:D.. Je ale pěkné, když vám lásku dokazuje nejen na Valentýna.

[Shakespeare William]
Až teprve naše společná láska mi ukázala co je v životě důležité. Teď vím, že štěstí je jen poloviční, když se o něj nemáš s kým dělit, a že smutek je dvojnásobný, když Ti z něj nemá kdo pomoci. S Tebou jsem poznal, co to znamená opravdu milovat a jaké to je, když je moje láska opětována...

Krásný Valentýn...ať už ho slavíte nebo ne:) :*

pondělí 13. února 2012

Jak okořenit sex II

5. Převleky - mít doma takovou policajtku, která spráská svého muže by si přál každý chlap. Nebo takovou zvrhlou sestřičku nebo neznalou školačku. Můžete být kýmkoliv si vy i váš partner přejete. Nemusí navštěvovat bordel, jestliže mu jednou za sto let uděláte doma kurvičku se kterou si může dělat co chce a zaplatí za to. Nebo si můžete zahrát na milence. Je to vše jen ve vaši fantazii. V sexu je dovoleno vše.


6. Nové místa - kdo to nezkusil v letadle neví o co přichází:) tohle jsou jen žvásty:D Do letadla se člověk dostane max. jednou za rok:) Ale můžete zkusit jiná místa, třeba toaleta, lesík, vana, sprcha,auto...fantazii se meze nekladou..jen pozor na šmíráky!:D



7. Sado-maso - pokud si s přítelem naprosto věříte, tak to zkuste. Stačí se domluvit na společném heslu, kterým to stopnete. Když někdo z vás překročí meze, zastavíte to. Co k tomu říct? Je potřeba bičíku, provazů nebo různých jiných "trápidel"..je toho plný sex-shop. Někdo si v tom vyloženě holduje. Já nejsem ten příznivec, ale jsem toho názoru, že se má zkusit vše;)

čtvrtek 9. února 2012

Jak okořenit sex

1. Striptýz - ano dámy, předveďte svému boyfriendu striptýz. Nechte se inspirovat třeba Demi Moore. Nebo si jen prostě na sebe vezměte dráždivé oblečení a postupně a pomalu se svlékejte za rytmu pomalé hudby.

2. Pouta - další vychytávka. Když jí nemáte, stačí použít šátek. Ale řeknu vám, hýčkat se a být spoutaná je fakt nejlepší:) Stejně to ocení i váš partner! Bude si to nesmírně užívat. A vy si s ním můžete pořádně vyhrát.

3. Autoerotika - to muži milují. Jestli se před ním začnete dělat, úplně ho to dostane. A bude to chtít vidět až do konce. Na co si pouštět péčko, když to má doma a v mnohem lepší kvalitě:)

4. Videokamera - okořenit sex sedá také natáčením. Ovšem to je jen pro otrlé a hlavně důvěřivé! Taková nahrávka se dá i šikovně zneužit. Takže doporučuji vyzkoušet po delší době, kdy už si s partnerem budete plně důvěřovat!


Tak jen sexujte! Čokoláda je sice sladká, ale sex nekazí zuby!:)

[Allen Woody ]
Je sex nemravný? Jen dělá-li se pořádně.

Boží písnička!:D
http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&feature=fvst

Jóó a tím jsme ještě neskončili, příště pro vás chystám pokračování! Bude toho ještě mnohem více:) Pá miláčci:*

středa 8. února 2012

Život na vlásku

Život je sám o sobě těžký, ale přes všechno trápení, pořád jsme to my :D né musíme to brát s nadhledem! Život je taky dost křehký..nikdy nevíme, kdy nás srazí auto, nebo se staneme součástí rvačky. Nikdy nevíme kdy se TO stane. A o tom to je...člověk se nemá pořád strachovat. Nesmíme na takové věci myslet, protože se na ně nedá připravit. Žijeme jen jednou, tak proč si ten život dosyta neužít? Nikdy nevíš, kdy přijde ten den poslední..

Oblíbené citáty:
[Lennon John Winston ]
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij. 


[Konfucius]
Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět.

Život je boj, ale stojí za to. Tak si ho užívej naplno. Nikdy totiž nevíš, kdy skončí.

úterý 7. února 2012

Zklamat je lehký, ale vrátit důvěru je těžký.

Jak říká sám nadpis.. je to těžké. Kdo to zažil ví o čem mluvím. Největší problém je to v partnerství. Když vás někdo zklame, uzavřete se. Neumíte se s tím smířit a nedá se s tím tak snadno vyrovnat. Důvěra je hrozně křehká, tak lehce se dá o ní přijít. Nevím jaký je to pocit od někoho žádat důvěru, protože to se mi ještě nestalo. Ale vím jaké to je, když se snažíte tomu člověku znovu věřit. A je to opravdu těžké..jak mu po tom všem můžu věřit? Jak vím, že mi zase nelže? Jak vím, že to zase neudělá? Je to hodně těžké se přes to přenést. Jestli to zvládnete, tak smekám. Já s tím stále bojuji. Je to ale šrám na duši, který časem zůstane jen jako vzpomínka..
Jestliže jste mu začala znovu věřit a on to udělal zase..pak už to nelze prominout. Neponižujte se, zasloužíte si lepšího!

"Důvěra je jako papír, jednou ho pokrčíš a už nikdy nebude jako dřív..."

pondělí 6. února 2012

Kouká po jiných

Není to jen žárlivostí, ale někdy mi to prostě vadí. Asi mi každá holka dá trochu za pravdu. 

Jdu v supermarketu nakoupit, něco mu vykládám, odbočím do uličky a kluka už není, protože se zakoukal "někam" jinam.. to mě opravdu dokáže naštvat. Samozřejmě, on mi na to odpoví: "..ale to dělá každý chlap"  nebo "..ale já se nekoukal!".. mě z toho jde hlava kolem, protože kam jinam by se koukal. Ale v té chvíli to stopnu a nezačínám s novými důvody proč se hádat. Ano opravdu se každý chlap podívá, ale ať to neděla přede mnou a ještě tak okatě.. Slyšela jsem že muži mají tendenci otáčet se celou hlavou. Za to my ženy si vystačíme s očima..:) 

Povězte mi jaké máte zkušenosti vy? Jestli vám to vadí? Jestli víte jak na to, aby vám to nevadilo? Třeba jsem jedinná a potřebuji pomoc :D


Good night :*

neděle 5. února 2012

Všichni kluci nejsou stejný,každej je hajzl v něčem jiném

Ublížil vám? Pořád na to musíte myslet? Je v podstatě jedno co udělal, každý ví, jak moc to bolí. Nejde ani o to co provedl, pokaždé se citíte, jako by vzal vaše srdce a probodl ho. Pokaždé nás to musí také nakopnout, poučit se a jít dál..



Tady mám pár malých řešení jak na to nemyslet:
1. najít si jinou činnost, která vás bude bavit (nový koníček, apod.)
2. začít se o sebe víc starat (posilovna, solárko, kosmetika)
3. koukat na filmy, přitom každý zapomene na nějaké své starosti. Ale žádnou romantiku
4. jít na procházku, vyčistit si hlavu
5. pustit si veselou písničku, třeba: 
Bob-Sinclar-&-Mr.Shammi-feat.-Colonel-Reyel---Me-Not-A-Gangsta--(2011) http://www.youtube.com/watch?v=A5GXZOhU0xI
nebo http://www.youtube.com/watch?v=83lUUNGEpWU
a poslední http://www.youtube.com/watch?v=Q_NqQq51jaM

taaaaak snad už je vám trochu lépe! A pamatujte.. na světě jste pouze sami za sebe. Žadný chlap vám za to nestojí! Buďte trošku sobecké a myslete hlavně na sebe:* 

sobota 4. února 2012

Sobotní pohodka

Týden cvičení mám za sebou! Poznat to zatím nejde:D Takže to jdu oslavit nugetou:D
Dneska jedem na výlet za kamoškou do lazní. Doufám, že se v celku normálním stavu vrátím domů:) Berem tam nějaké to "kvalitní" pití + plastové kelímky. Jen doufám, že nám nechcípne auto:D.. v tomto počasí to bývá docela často..Držte palec!:D


Mám pro vás skvělý typ na film:

Neřízená střela (2006) 

Nasmáli jsme se, je to střelená komedie.:D Starý film, ale dobrý.

čtvrtek 2. února 2012

Sauna

Dnes jsem navštívila saunu. A řeknu vám takhle odpočatá jsem už dlouho nebyla. Zjišťovala jsem na netu k čemu je taková sauna dobrá a tohle jsem zjistila: 
Sauna
     Finský vynález kombinující horký suchý vzduch a ledové ochlazení představuje klasiku v nabídce wellness center. Sauna má mimořádně příznivý efekt na zdraví, pohodu a očistu. Ve vzduchu cca 90 stupňů stoupá tepová frekvence a zlepšuje se prokrvení. To posiluje krevní oběh a imunitní systém.
     Kromě toho se otevírají póry, tělo se pocením zbavuje jedovatých látek a zplodin a kůže je zase báječně hebká a jemná. Také na psychiku má sauna jednoznačně pozitivní účinek : teplo uvolňuje svaly pomáhá odstraňovat agresivitu a škodliviny. Člověk se cítí po sauně jako znovuzrozený, příjemně unavený a o pár kil lehčí. Ideální kúra sestává ze 2 až 3 pobytů v sauně o délce maximálně 15 minut. Po každém pobytu v sauně byste měli krátce vyjít na čerstvý studený vzduch. Potom pod ledovou sprchu nebo do studeného bazénku a na chvíli do odpočívárny. Rychlé střídání horka a chladu rozproudí krev v cévách.  


Tak hurá do sauny! Já chodím od malička a můžu říct že jsem od té doby nebyla pořádně nemocná.